School

Missie & Visie

De Prins Hendrikschool geeft ruimte aan talent, wij werken samen en helpen elkaar. Op onze school zijn normen en waarden belangrijk en ontdekken kinderen wie ze zijn. Tijdens deze ontdekkingstocht begeleiden we hen met warmte en respect, in een veilige gestructureerde omgeving, tot een zelfbewust mens en wereldburger. 

PH 533 Scaled
PH 551 Scaled
PH 577 Scaled

Identiteit

De Prins Hendrikschool is een van oorsprong Christelijke school. De school staat open voor kinderen uit gezinnen met welke geloofsovertuiging dan ook. Essentieel vinden wij wel dat iedereen respect toont voor alle activiteiten die de school organiseert. We geven de kinderen waarden en normen mee die voortkomen uit een moderne kijk op de christelijke identiteit. Gedurende het schooljaar worden er diverse vieringen georganiseerd (o.a. Kerst en Pasen). Maatschappelijke betrokkenheid en iets kunnen betekenen voor onze omgeving vinden we erg belangrijk. Dit betekent dat we zorg en aandacht hebben voor elkaar, in de school, maar ook daar buiten. 

Meer informatie kunt u lezen in de schoolgids.

Kom kennismaken

Is onze school wellicht iets voor uw kind, maar wilt u eerst meer informatie? Kom dan kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Of meld u aan voor een rondleiding door de school. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak